Over ons

Mijn naam is Georgette Noordberger, moeder van twee kinderen.

Sinds 2008 kraamverzorgende en in 2016 begonnen met de opleiding voor voetreflextherapeut plus bij Total Health. Een 3-jarige HBO opleiding. Deze heb ik aangevuld met diverse opleidingen en trainingen.

Tijdens mijn werk als kraamverzorgende maar ook in het dagelijks leven kom ik regelmatig lichamelijke en psychische ongemakken bij mensen tegen. Door het drukke gejaagde leven dat we lijden en we gemakkelijk vergeten om goed voor ons zelf te zorgen.

Dit maakte mij nieuwsgierig naar voetreflextherapie en wat ik hiermee kan doen in mijn werk als kraamverzorgende maar ook zeker als therapeut.

Door mijn verzorgende beroep wil ik graag mensen tot dienst zijn. Ik probeer mijn cliënten dan ook verlichting en/of ontspanning te geven en mensen bewust te maken van hun lijf.

Georgette Noordberger opleidingen voetreflex Groningen

Opleidingen en trainingen

Voetreflextherapeut Plus

Voetreflextherapeut module de Vrouw

Voetreflextherapeut module Zwangerschap

Voetreflextherapeut module Kinderen

Voetreflextherapeut Plus Vervolg (jaar 2 afgerond)

Voetreflextherapeut Plus Masseur (jaar 3 afgerond)

Zwangerschap massage body

Baby en kind massage body

Baby massage docent

Baby/kind voetreflex

Centering Pregnancy

Medische BasisKennis (afgerond)

Kraamverzorgende IG

Oncoreflex therapeut Master (afgerond)

Module Fertiliteit/subfertiliteit (afgerond)

WhatsApp Chat
Verzenden via WhatsApp