Over mij

Mijn naam is Georgette Noordberger, geboren en getogen in Groningen, moeder van 2 zoons (2002 en 2006). Samen met mijn partner hebben we een gezellig druk huishouden met 3 honden. We houden erg van wandelen en vogels kijken in de natuur. Dit is heerlijk om na een drukke werkweek even weer tot rust te mogen komen en alles van de week los te laten.

Na veel wikken en wegen ben ik gestart in 2016 met de opleiding tot Voetreflex Plus Therapeut, bij Total Health. Een 3 jarige HBO opleiding met daarna nog een jaar Medische en Psychische basiskennis, zodat mijn consulten deels (mits aanvullend verzekerd) vergoed kunnen worden.

Ik heb veel nagedacht waarom ik deze opleiding wilde doen en op welke manier ik hier invulling aan wilde geven. Uiteindelijk wilde ik dat ik deels vergoedbaar zou zijn. Deze opleiding sprak mij aan omdat je op een niet invasie manier iemand een goede ondersteuning mag en kunt bieden in zijn of haar gezondheid. Daarnaast kun je fysieke klachten doen verminderen. Door deze niet invasieve manier van werken kan ik complementair werken naast de reguleren artsen. We kunnen elkaar aanvullen in de behandeling en dat sprak mij aan.

Daarnaast heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd, met o.a. de module zwangerschap, fertiliteit en de NIBY’S. Zo kan ik vrouwen ondersteunen tijdens hun zwangerschap, maar ook als ze tegen het einde aan lopen en de bevalling komt nog niet op gang. Dan kan ik ze een steuntje de goede weg op helpen door de NIBY’S toe te passen. Een erg mooie manier om de weeën opgang te doen helpen en tevens als ontspanning.

Dit laatste mede omdat ik jaren als Kraamverzorgende werkzaam ben geweest en ik toch affiniteit met zwangerschap, kinderwens en baby’s blijf houden.

Mede hierom heb ik de opleiding tot Integraal Kinderwens Professional gevolgd en de opleiding tot Baby massage docent.

Georgette Noordberger opleidingen voetreflex Groningen

Opleidingen en trainingen

Voetreflextherapeut Plus

Voetreflextherapeut module de Vrouw

Voetreflextherapeut module Zwangerschap

Voetreflextherapeut module Kinderen

Voetreflextherapeut Plus Vervolg (jaar 2 afgerond)

Voetreflextherapeut Plus Masseur (jaar 3 afgerond)

Zwangerschap massage body

Baby en kind massage body

Baby massage docent

Baby/kind voetreflex

Centering Pregnancy

Medische BasisKennis (afgerond)

Kraamverzorgende IG

Oncoreflex therapeut Master (afgerond)

Module Fertiliteit/subfertiliteit (afgerond)

WhatsApp Chat
Verzenden via WhatsApp